GoudKorting.nl: koop rechtstreeks goud van de goudmijnen!

"Koop fysiek goud met 13% korting. Rechtstreeks van de goudmijnen."

 
Goudkorting.nl op locatie:
17-04-2017 - Bezoek aan de goudmijnen van Ruby Creek Resources Inc. in Tanzania.

Zoals u op de website van Goudkorting.nl kunt zien is dit alweer onze 2de inspectiereis in korte tijd naar een van de goudmijnen in Tanzania: Magambazi Hill om precies te zijn.We maakten de reis dit keer met 9 personen: 2 personen van Goudkorting.nl, Rob Slavik de CEO Ruby Creek Resources Inc, de directeur van ICP en 5 klanten van Goudkorting waren van de partij. De reis begon met een kennismaking tijdens de gezamelijke visumaanvraag waar meteen al duidelijk werd dat er sprake was van een klik met iedereen binnen het gezelschap. Leuk!

Rob Slavik had een mooi maar vol programma in petto voor ons: We vlogen van Amsterdam Schiphol (KLM) rechtstreeks naar Dar es Salaam met een korte tussenstop bij de Kilimanjaro. We werden opgewacht op het vliegveld van Dar es Salaam door 2 chauffeurs van Ruby Creek Resources Inc. en keurig bij het hotel afgeleverd. In het hotel stond Rob Slavik zelf ons op te wachten en werden de sleutels van de kamers uitgereikt. Even nog een beetje gegeten en gedronken, daarna zijn we bekaf ons bed ingestapt. Na een relatief korte nachtrust gingen we, net als tijdens ons vorige bezoek, alweer op pad naar het kantoor van Ruby Creek.

google.jpg (215070 bytes)

Na het bezoek aan het kantoor gingen we op weg naar Handeni, de plaats van de mijn. Het was een redelijk rustige rit met wat bobbels, maar dat is daar niet uitzonderlijk. Bij de mijn (Magambazi Hill) werden we ontvangen door de man die verantwoordelijk is voor de leaching plant. Uitgebreid legde hij uit wat de leaching plant doet en wat de opbrengsten zijn aan goud.

Na een kort bezoek aan het hoofdkamp met veel beveiliging vertrokken we met 4 wheels drives naar de minesite waar we uitleg kregen van de man die diverse mijnen (beursgenoteerd, Ashanti Gold) naar een level heeft gebracht die zijn weerga niet kent. De man heeft ervoor gekozen om onlangs bij Ruby Creek aan de slag te gaan, omdat hij het project van Ruby Creek naast een 'verantwoordelijk project' ook interessant vind vanwege het rendament op korte termijn: de prognoses zijn al positief met een termijn van slechts 2 maanden!Er werden door onze mede reizigers veel vragen gesteld en adequaat beantwoord door zowel de mining mannager als door Rob Slavik zelf.Toen was het tijd voor een beetje ontspanning de opvolgende dagen in de vorm van safari's. In het Mikuni National Park hebben we echt genoten van alles wat de Afrikaanse natuur te bieden heeft.

Na overleg met Rob Slavik werd besloten dat we in een klein vliegtuigje terug naar Dar es Salaam zouden vliegen in plaats van te rijden. Iedereen was daar blij mee, want we waren toch wel behoorlijk moe van de trip. Aangekomen in Dar es Salaam zijn we nog met een groep gaan vissen op een typische Tanzaniaanse Dhow boot en wel achter het net, niets gevangen dus. Gelukkig hanteren we inzake goud een betere strategie!Bij deze bedanken wij onze klanten, ICP en Rob Slavik voor deze fantastische trip en hopen dat u de volgende keer er ook bij bent!

Tot snel!
Goudkorting.nl

"Goud is sinds 2002 ruim 700% in waarde gestegen."

(c) Goudkorting.nl. 2006-2017.