GoudKorting.nl: koop rechtstreeks goud van de goudmijnen!

"Koop fysiek goud met 13% korting. Rechtstreeks van de goudmijnen."

 
Goudkorting.nl op locatie:
21-11-2016 - Ons bezoek aan de goudmijnen van Ruby Creek in Canada.

Op uitnodiging van de CEO van goudmijn ontwikkelaar van Ruby Creek Resources Inc. zijn we op 21 november 2016 vertrokken naar Canada om daar 3 dagen te gaan kijken bij een goudmijn van Ruby Creek Resources Inc.

google.jpg (215070 bytes)

Deze keer hebben we een aantal klanten uitgenodigd om met ons mee te reizen. Na een gezellige vlucht, waar iedereen elkaar leerde kennen, landde we op Vancouver Airport.


Daar stond een mooie bus klaar om ons te vervoeren naar Agassiz waar we hartelijk ontvangen. Iedereen was moe van de reis en na een heerlijk diner gingen we dan ook spoedig onder de wol.

google.jpg (215070 bytes)

De volgende dag vroeg op: het is ongeveer 5 uur rijden naar de hoofdbestemming van onze reis, de goudmijn in Revelstoke.

Onderweg snel wat gegeten om na een uur bij de goudmijn te arriveren. We hadden de klanten verzocht om zoveel mogelijk vragen voor te bereiden voor Robert Slavik (CEO Ruby Creek Resources Inc.)
Naar alle tevredenheid werden deze vragen door Robert zonder enig moment van twijfel beantwoord. Slavik is een man die, met decenia lange ervaring, weet waar hij over praat en zijn business tot op het niveau van de meest absurde details kent. Indrukwekkend.


Hieronder een impressie van wat wij aantroffen bij aankomst.

1.jpg (258504 bytes)

Impressive, dat zeg ik u en mede door de uitleg en kennis van de mining operator werden we steeds enthousiaster. Slavik en Ray Brosseur (mining operator) legden het hele proces uit en we kregen een presentatie die zijn weerga niet kent.

In 45 minuten (100.000 kg pay-dirt) kregen we de “rekening” gepresenteerd. In de “pan” lag 60 gram goud, waarde plm. 2400 euro! Het lijkt weinig, maar de dichtheid van goud is 19,2, terwijl lood een dichtheid heeft van 13, wat betekent dat er eigenlijk meer goud in de pan ligt dan dat je zou denken. De term 'goudzwaar' zou toepasselijker zijn dan 'loodzwaar'!.

2.jpg (296465 bytes)

4.jpg (322847 bytes)

Na nog een demonstratie van 2 scheppen van een enorme graafmachine met weer veel goud erin gingen we weer terug naar Revelstoke om daar te genieten van een heerlijke maaltijd en natuurlijk een drankje.

samples.jpg (319476 bytes)

De volgende morgen gingen we op weg naar Kamloops om daar een binnenlandse vlucht te nemen naar Vancouver, onderweg leuke dingen gezien. Na een heerlijke lunch gingen we naar Amsterdam waar we afscheid genomen hebben van onze klanten, die duidelijk zeer onder de indruk waren van deze korte, maar indrukwekkende reis gezien de bestellingen die volgden.Wij zijn tevreden met ons reisbezoek.

Wij hebben met eigen ogen kunnen zien, samen met onze klanten, de faciliteiten, mensen en het werkproces van Ruby Creek Resources Inc.

Dit geeft ons de extra zekerheid en vertrouwen dat Ruby Creek Resources Inc haar afspraken ook in de toekomst rotsvast na kan blijven komen.


Gaat u volgende keer ook met ons mee?

Goudkorting.nl
"Goud is sinds 2002 ruim 700% in waarde gestegen."

(c) Goudkorting.nl. 2006-2016.