GoudKorting.nl: koop rechtstreeks goud van de goudmijnen!

"Koop fysiek goud met 13% korting. Rechtstreeks van de goudmijnen."

 
Goudkorting.nl op locatie:
12-05-2016 - Ons bezoek aan de goudmijnen van Ruby Creek in Tanzania.

Op uitnodiging van de CEO van goudmijn ontwikkelaar Ruby Creek Resources Inc. zijn we op 25 april vertrokken naar Tanzania om daar 2 weken te gaan kijken bij een aantal goudmijnen van Ruby Creek Resources Inc.

google.jpg (215070 bytes)

Het eerste station wat we aandeden was het kantoor waar Ruby Creek Resources Inc. gehuisvest is. Strak ingericht met een aantal slaapkamers voor het personeel.

1.jpg (258504 bytes)

Vervolgens gingen we richting de werkplaats waar Ruby Creek Resources Inc haar goudwasmachines laat maken. Op de foto een Gold Machine 10.

2.jpg (296465 bytes)

Na een heldere uitleg vertrokken we voor onze reis vanuit Dar Es Salaam met een aantal 4 wheel drives langs de kust richting het noorden. Wegen zijn daar erbarmelijk slecht, zodat we pas na 2 dagen aankwamen in het gebied van de Magambazi goudmijn welke in december 2015 overgenomen is door Ruby Creek Resources Inc. van East Africa Metals.

De goudconcessie is ongeveer 10 vierkante kilometer groot en we gingen eerst naar het kamp. Mooi opgezet met slaapplaatsen en een keuken met kok voor het personeel. Een medical center voor personeel, familieleden en het nabijgelegen dorp is in aanbouw. De CEO Robert Slavik van Ruby Creek Resources Inc. had een duidelijke uitleg hoe de protocollen en regels in het kamp zijn.


Op de foto doorgeselecteerde samples met hoge concentratie goud.


Na een heerlijke lunch was het tijd voor een rondleiding door het kamp. In de Magambazi goudmijn is al voor 63 miljoen US dollar geinvesteerd om samples te nemen in de enorme concessie. Al deze proefboringen zijn uiterst nauwkeurig gedocumenteerd, zodat ze precies weten welke sample waar vandaan komt.
Op de foto de ruwe samples.

samples.jpg (319476 bytes)

Vervolgens gingen we naar het gebied van de Magambazi goudmijn. Tijdens het schrijven van dit verslag worden de wegen aangelegd om de machines naar de plek van bestemming te vervoeren. Hieronder ziet u Magambazi Hill.


4.jpg (322847 bytes)

Na een rondrit door de concessie mochten we aan de plaatselijke school (378 leerlingen) schrijfgerei, schriften, klasseboeken enz uitdelen aan de schoolleiding en waren er koekjes, wat snoep en andere zaken voor de leerlingen. Dat werd met luid gejuich ontvangen. Toen nam CEO Robert Slavik het woord. In 2015 waren er nog 200 leerlingen, maar omdat naar schoolgaan onlangs gratis is geworden, zijn er nu dus 378 leerlingen. Tekort aan leraren en leraressen dus.

Op de payroll van Ruby Creek Resources Inc staan nu ook 3 leraren/ leraressen die les geven aan de plaatselijke bevolking.


Op de foto een bijeenkomst van de dorpsoudsten, leraren en Ruby Creek Resources Inc.

5.jpg (265711 bytes)

Onder luid applaus van de schoolleiding werd er ook nog een financiele toezegging gedaan en de environment manager benadrukte nog duidelijk dat overal waar gemined wordt de omgeving in oude staat wordt teruggebracht, inclusief zaken als herbeplanting. Ook werd toegezegd het wegennet op orde te brengen. Na het afscheid met een mooi lied gingen we naar een small scale mijn.

6.jpg (309376 bytes)

Hier heeft Ruby Creek Resources Inc. er 5 van, die per maand ongeveer 500 ounces gezamelijk generenen. Ruby Creek Resources Inc. koopt de rechten waar de concessies zijn en helpen de plaatselijke bevolking om te gaan met de machines die Ruby Creek Resources Inc. inbrengt. De opbrengst wordt gedeeld met de bevolking.

Nu gebeurd alles nog handmatig en met kleine machines (zie foto hieronder), maar Ruby Creek Resources Inc. brengt de machines in. De productie wordt opgevoerd en voor de bevolking en Ruby Creek Resouces Inc. is dit een win-win situatie.

7.jpg (734430 bytes)

Nu is het nog zo dat uit dit soort mijnen 10% van het goud eruit gehaald wordt, maar met de moderne apparatuur en knowhow van Ruby Creek Resources Inc. zal dit opgeschroeft worden naar de maximale delvingswaarde. Na de uitvoerige uitleg was het tijd om afscheid te nemen.

Wij van Goudkorting.nl zijn er 100% van overtuigd dat de nieuwe concessies daverende successen zullen gaan worden, omdat we het met onze eigen ogen gezien hebben.
"Goud is sinds 2002 ruim 700% in waarde gestegen."

(c) Goudkorting.nl. 2006-2016.